Het Shakespeare Contingent

Het spannend boek van Steven Bogaerts & Sam Laevers

Ken je het boek al?

Het Shakespeare Contingent is een spannend boek over een mysterie dat al meer dan 400 jaar verborgen bleef. Nu echter moet het dringend het daglicht zien, of anders…

Een heuse pageturner!

Wanneer Queen Elisabeth II plots komt te overlijden, belandt het Verenigd Koninkrijk in een nooit eerder geziene crisis.

Vanuit het graf start de oude koningin echter dé ultieme noodmaatregel, een goed bewaard geheim dat meer dan 400 jaar verborgen bleef. Ongewild komt groundskeeper Benjamin Pearson in dit hedendaagse mysterieuze avontuur terecht, waar niets is wat het lijkt. En wat heeft Shakespeare er mee te maken?

Kan Benjamin het land redden? Krijgt hij hulp uit onverwachte hoek? Of toch net niet? En wat is de rol van de eigenzinnige maar razend knappe studente Maeve Delancours? Ontdek zelf de onthutsende waarheid in het spannende boek “Het Shakespeare Contingent” waar feiten en fictie tot één geheel verweven zijn.

Alle details

Het Shakespeare Contingent is een Nederlandstalig spannend boek van 216 pagina’s, aangeboden als prachtig gedrukte paperback of ebook.

  • ISBN: 9789082716207
  • Auteurs: Steven Bogaerts & Sam Laevers
  • Genre: Spannend Boek (NUR 330 / 285)
  • Prijs: 18,95 14,95 EUR op BOL.comin de boekhandel voor de paperback, 8,95 EUR voor het Kindle-ebook

Koop boek online via Bol.com 

bol-com-logo


Koop via Standaard Boekhandel


Koop ebook op Amazon

amazon-kindle-logo


Op zoek naar nog een andere manier om het boek te verkrijgen?
Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Het Shakespeare Contingent

Thema door Anders Norén