Het Shakespeare Contingent

Het spannend boek van Steven Bogaerts & Sam Laevers

De uitgeverij: BoekBoek

4 Jaar geleden startte BoekBoek, een uitgeverij van oorspronkelijk uitsluitend ebooks, waar iedereen zijn pennenvruchten kon uitgeven.  Vrij uniek voor België op dat moment.

Uitgeverij van auteur voor auteur

De uitgeverij trok niet alleen bekende namen aan zoals gewezen eerste-minister Mark Eyskens, zanger en performer Ivan Heylen, gerechtsjournalist Gust Verwerft en de supportersclub van RSC Anderlecht, maar ook eerder onbekende namen kennen op die manier met hun publicaties via ‘BoekBoek.com’ behoorlijk wat succes.

Ebooks

Met de dag wordt de uitgeverij meer bekend en informeren zelfs gevestigde auteurs naar de mogelijkheden. Bij BoekBoek.com wordt de verkoopprijs van een ebook tussen auteur en uitgever besproken. Het leeuwendeel gaat naar de auteur. Advies is geen vies woord en samenwerken is de kernboodschap. In vergelijking met een normale uitgave op papier is dat de wereld op zijn kop.

Van elektronisch naar papier

Met ‘Omerta’ waagde ‘BoekBoek.com’ zich voor de eerste maal op de markt van het papieren boek in 2016 en oogstte zeer positieve reacties. Ook met ‘Het Shakespeare Contingent‘ kiest de jonge uitgeverij voor deze unieke, succesvolle approach.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Het Shakespeare Contingent

Thema door Anders Norén