Het Shakespeare Contingent

Het spannend boek van Steven Bogaerts & Sam Laevers

Bio: Sam Laevers

Sam is toe aan zijn eerste boek. Wat hij mist aan ervaring, maakt hij zeker goed met enthousiasme. Samen met Steven schreef hij Het Shakespeare Contingent als faction.

Studeren in Leuven

Sam studeert aan een middelbare school in het Leuvense. Hij volgde er Wiskunde en Latijn, maar recent liggen zijn interesses meer in de wetenschappelijke richting. Hobby’s heeft Sam in overvloed: zoals elke tiener speelt hij graag computerspelletjes, maar hij verzamelt ook strips, munten en handtekeningen van bekende mensen en speelt graag badminton of springt wel eens wild rond op de trampoline.

‘Young Adult’-literatuur en muziek

Met Grimm of Doctor Who op televisie is hij niet meer van de buis weg te slaan. Lezen is ook een grote passie van Sam: zo verslond hij al Percy Jackson en Harry Potter, maar ook zware historische werken of alles over mythologie gaat hij niet uit de weg. Hij ademt muziek: altijd loopt hij wel ergens zingend of neuriënd rond. De meeste lyrics van de recentste songs kent hij trouwens helemaal uit het hoofd. Naast Het Shakespeare Contingent schrijft ook Sam in z’n vrije tijd digitaal, op Wattpad zelfs tot Percy Jackson fanfiction toe.

 

 

 

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Het Shakespeare Contingent

Thema door Anders Norén