Het Shakespeare Contingent

Het spannend boek van Steven Bogaerts & Sam Laevers

Leuk dat boek, maar hoe bestellen?

Ben je al grote fan van ons mysterieus spannend boek, maar weet je niet hoe het te bestellen? We zetten even alle mogelijkheden voor je op een rijtje.

Ken je Sam of Steven persoonlijk?

Spreek ons aan. Da’s nog leuk ook. We zullen het nodige voor je doen om je op de makkelijkste manier het boek te bezorgen. (En ja, we geven dat gewoon toe, het streelt ons ego 🙂 )

 

Wens je een babbel en een krabbel?

Kom gerust naar een van onze signeersessies en evenementen. Je vindt de lijst op deze website. Zo kan je het boek laten personaliseren zoals jij het wenst. Ook hier is het leuk om jou eens te zien.

 

Hou je van online bestellen vanuit je luie zetel?

Niet getreurd, ook op bol.com zijn we aanwezig! Je kan het boek daar makkelijk bestellen, voor dezelfde prijs van 18,95 16,68 EUR als elders én eveneens gratis geleverd in jouw brievenbus!


Koop boek online via Bol.com 

bol-com-logo

 

Hou je van fantastische boekenwinkels?

Ook daar vind je “Het Shakespeare Contingent”. Voor 18,95 16,68 EUR staan ze daar in de rekken, of kan je ze natuurlijk bestellen. Zo kan je terecht bij o.a. de gerenommeerde boekhandels, zoals De Standaard Boekhandel.


Koop via Standaard Boekhandel

 

Toch fan van andere boekenwinkels? Dat kan natuurlijk ook! Loop eens één van de vele onafhankelijke boekhandels binnen die ons landje rijk is, spreek de mensen aan en vraag naar “Het Shakespeare Contingent”. Voor je het weet heb je ‘m in handen!

 

Lees je graag het ebook op je Kindle-e-reader?

Het Shakespeare Contingent is ook als ebook te krijgen bij Amazon voor jouw Kindle. Dit kan een echt Kindle-toestel zijn, of de handige gratis Kindle-app op je iPhone, iPad, tablet of Android telefoon. Voor 8,95 EUR staat deze knaller van formaat op jouw favoriete ebook-leestoestel!


Koop ebook op Amazon

amazon-kindle-logo

 

We wensen je veel leesplezier!

 

 

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Het Shakespeare Contingent

Thema door Anders Norén